Nasruddin’s Aim Extra Questions and Answers English Marigold Class 4 Chapter 3

Nasruddin’s Aim Extra Questions and Answers English Marigold Class 4 Chapter 3 | Class 4 English Chapter 3 Extra Questions and Answers | Nasruddin’s Aim Extra Questions and Answers English Marigold Chapter 3 | NCERT English Extra Questions for Class 4 Chapter 3 Nasruddin’s Aim.

Nasruddin’s Aim Extra Questions and Answers English Marigold Class 4 Chapter 3

True/false:

(1) The arrow is sure to hit bang.

Ans:- True.

(2) By his friends bow he failed to hit the target.

Ans:- True.

(3) Nasurddin didn’t pick another arrow.

Ans:- False.

Fill in the blanks:-

(1) The arrow didn’t hit the —–.

Ans:- Target.

(2) The arrow felt a little further than where it had —-.

Ans:- Fallen before.

(3) Everybody —- at nasusddin their mouth — in amazement.

Ans:- Stared, agape.

Questions answer:-

(1) What did Nasruddin told while chatting with his friends?

Ans:- He said “No one can match my skill in archery”

(2) What did he say when his target was missing.

Ans:-When his target missed, ones he said it was Azad’s shoots and secondly he said it was guard’s aim.

(3) When did he said “Did you see that”?

Ans:- When at the last time he hit target and everyone was staring at him that time he said “Did you see that”.

(4) Name of the story.

Ans:- Nasruddin’s aim is the name of the story.


Updated: November 12, 2020 — 11:41 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =