RS Aggarwal Vikash Aggarwal Class 5 Activity Book Composite Mathematics Activity Sheet 93 Solution

Fill in The Blanks:

(1) 720 minutes = _____________________  = _____________________ hours.

Ans. 720 / 60 = 12 hours.

(2) 1320 minutes = _____________________ = _____________________ hours.

Ans. 1320 / 60 = 22 hours.

(3) 1680 minutes = _____________________ = _____________________ hours.

Ans. 1680 / 60 = 28 hours.

(4) 840 seconds = _____________________ = _____________________ minutes.

Ans. 840 / 60 = 14 minutes.

(5) 1560 seconds = _____________________ = _____________________ minutes.

Ans. 1560 / 60 = 26 minutes

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.