RS Aggarwal Vikash Aggarwal Class 4 Activity Book Composite Mathematics Activity Sheet 10 Solution

RS Aggarwal Vikash Aggarwal Class 4 Activity Book Composite Mathematics Activity Sheet 10 Solution

Activity Sheet – 10

(1) Counting by twos, write the numbers from 10091 to 10111.

Ans:-  10091, 10093, 10095, 10097, 10099, 10101, 10103, 10105, 10107, 10109, 10111

(2) Counting by threes, write the numbers from 51011 to 51038.

Ans:-  51011, 510 14, 51017, 51020, 51023, 51023, 51029, 51032, 51035, 51038        

(3) Counting by fours, write the numbers from 99995 to 100023.

Ans:- 99995, 99999, 100003, 100007, 100011, 100015, 100019, 10023

(4) Counting by fives, write the numbers from 550 55 to 55125.

Ans:- 55055, 55060, 55065, 55070, 55075, 55080, 55085, 55090, 55095, 55100, 55105, 55110, 55115, 55120, 55125

(5) Counting by tens, write the numbers from 30303 to 30433.

Ans:- 30303, 30313, 30323, 30333, 30343, 30353, 30363, 30373, 30383, 30393, 30403, 30413, 30423, 30433

(6) Counting by twenties, write the numbers from 102010 to 102250.

Ans:- 102010, 102030, 102050, 102070, 102090, 102110, 102130, 102150, 102170, 102170, 102170, 102190, 102210, 102230, 102250

(7) Counting by fifties, write the numbers in reverse order from 100055 to 99555.

Ans:- 100055, 1000 05, 99955, 99905, 99 855, 99805, 99755, 99705, 99655, 99605, 99555, 99505

(8) Counting by hundreds, write the numbers from 19909 to 20909.

Ans:- 199 09, 20009, 20109, 20209, 20309, 20409, 20509, 20609 , 20709, 20809, 20909


Leave a Reply

Your email address will not be published.