Wake up Poem Class 4 Extra Questions and Answers Marigold

Wake up Extra Questions and Answers | Wake up Poem Class 4 Extra Questions and Answers | NCERT Class 4 Poem Wake up Extra Questions | Wake up Poem Class 4 Extra Questions and Answers | Marigold Poem Extra Questions and Answers Wake up.

Wake up Poem Class 4 Extra Questions and Answers Marigold

MCQ Extra Questions – Wake Up

(1) What type of day it was

(a) Rainy (b) Lovely (c) Sunny

Ans:- (b) Lovely.

(2) Who as singing in the trees

(a) Ducks (b) Isquirles (c)Birds.

Ans:- (c) Birds.

(3) What sound you can has

(a) buzzing bees (b) Air (c) Sound of water.

Ans:- (a) buzzing bees.

Fill in the blanks – Wake Up

(1) The birds are singing in _________.

Ans:- Trees.

(2) And you _______ The buzzing bees.

Ans:- Hear.

(3) I much too late to __________ in _____.

Ans:- Lie, bed.

(4) So hurry up, you sleepy ______.

Ans:- Head.

(5) The _____, the ________, the _______ and the_____, the _______chicken.

Ans:- Cow, Horses, Sheep, Tiniest.

Short Type Extra Questions and Answers – Wake Up

(1) Who are singing and where they are singing?

Ans:- Birds are singing in the trees.

(2) Who is saying cheep-cheep-cheep?

Ans:- The tiniest chicken is saying cheep cheep.

(3) What is the name of the poem?

Ans:- Wake up is the name of the poem.

(4) Name of the author?

Ans:- C.Fletcher.


Updated: October 22, 2020 — 12:15 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 14 =