The Shed Poem Class 7 Extra Questions and Answers English Honeycomb

The Shed Extra Questions and Answers | The Shed Poem Class 7 Extra Questions and Answers | NCERT Class 7 Poem The Shed Extra Questions | The Shed Poem Class 7 Extra Questions and Answers | English Honeycomb Poem Extra Questions and Answers The Shed.

The Shed Poem Class 7 Extra Questions and Answers English Honeycomb

The Shed Extra Questions and Answers Very Short Type

(1) Where is the shed

Ans:- The shed is at the bottom of the poets garden.

(2) What is hanging on the door?

Ans:- The spiders web is hanging on the door.

(3) What does the poet wish?

Ans:- The poet wishes to visit the shed one day.

(4) Why does the door make a creak sound?

Ans:- The door makes a creak sound because it has become rusty.

(5) What does the poet think while lying in the bed?

Ans:- The poet thinks to open the door of the shed one day while lying in the bed.

(6) Where is the dusty old window?

Ans:- The dusty old window is around at one side of the shed.

(7) What is there at one side of the shed?

Ans:- There is a dusty old window at one side of the shed.

(8) What is broken in the shed?

Ans:- The three glass panes of the window are broken in the shed.

(9) What does the poet think when he passes the shed

Ans:- The poet thinks that someone is starting at him when he passes the shed.

(10) What will the poet do to see if there is someone staring at him?

Ans:- The poet will peep though the windows one day to see if there s someone staring at him.

(11) What does the poets brother say about the shed?

Ans:- The poets brother says that there is a presence of ghosts inside the shed.

(12) What does the poets brother warm him about?

Ans:- The poets brother warm, him not to enter the shed.

(13) Why does the brother warm him not to enter the shed?

Ans:- The poets brother warm him not to enter the shed because the ghosts would chop off his head.

(14) According to the poet, is there really a ghost exist inside the shed?

Ans:- according to the poet, there is no ghost exit inside the shed.

(15) Why does his brother tell him a lie?

Ans:- His brother tells him to keep the shed for himself.

(16) Where does the ghost hide according to his brother?

Ans:-The ghost hides under the rotten floorboards according to his brother.

(17) Did the poet really6 enter inside the shed?

Ans:- No, he didn’t  entered immediately inside the shed.

(18) Who is the poet of this poem?

Ans:- Frank Flynn.

(19) Is the poet afraid to step inside the shed?

Ans:- No, he is just hesitated to step inside the shed.

(20) Who will keep the shed for himself?

Ans:- The poets brother would keep the shed for himself.

The Shed Extra Questions and Answers Short Type

(1) What do you mean by a shed?

Ans:- A shed is a small room, away from the main house, for storing or keep things animals, tools, vehicles, etc.

(2) Describe briefly the shed according to the poet.

Ans:- The shed is situated at the bottom of the poets garden. In the shed, a spider’s web is hanging on the door. The poet feels that someone is staring at him. The window glasses were also broken at one side. He wishes to step inside the shed one day.

(3) What did his brother threat him?

Ans:- The poets brother threated him by lying that inside the shed there stays a ghost who hides under the rotten floor boards. If he dare to enter the shed, the ghost might chop off his head down.

(4) Did the poet believe to his brother? If not why?

Ans:- Although the poet was scared but did not believe him because there was on one staring at him anymore nor making weird noises. Also the topsiders too had gone from his web.

(5) What happened to the window of the shed?

Ans:- The window is covered with dust at one side of the shed. The glasses of the window panes are broken. The poet often feels that someone is staring at him through the window. He wishes to peep inside through the window one day whenever he pass that way.

The Shed Extra Questions and Answers Long Type

(1) How was the door of the shed?

Ans:- The spider’s web is hanging on the door. The hinges joints of the door are very rusty whenever, the wind blows, this makes a creaking sound. The poet wished to open the door and step inside the shed one day to look around everywhere as he was lying in the bed.

(2) How was the shed according to his brother?

Ans:- The poets brother said that there was a ghost inside the shed. The ghost himself was hidden under the rotten floorboards. If the poet doors to open the shed some day, the ghost would jump out and chop off his head down. The poet still was very curious to step inside the shed one day.


Updated: November 18, 2020 — 11:19 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =