S. K. Gupta Anubhuti Gangal Class 1 Math Ninth Chapter Time Practice Page 137

S. K. Gupta Anubhuti Gangal Class 1 Math Ninth Chapter Time Practice Page 137

PRACTICE PAGE 137

Complete:

(1) There are seven days in a week.

(2) Sunday is the first day of the week.

(3) The last day of the week is Saturday.

(4) Which day comes after Monday?

Ans: Tuesday

(5) Which day comes just before Friday?

Ans: Thursday

(6) Which day comes just before Wednesday?

Ans: Tuesday

(7) Wednesday is the day between Tuesday and Thursday.

(8) Which is the second day after Sunday?

Ans: Tuesday.

(9) Which day of the week is weekly holiday in your school?

Ans: Sunday

(10) Which is your favorite day of the week?

Ans: Sunday

(11) On which day is Independence day in this year?

Ans: Thursday

(12) On which day is the Gandhi Jayanti in this year?

Ans: Tuesday


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 1 =